KALEIDOBOLT

Kaleidobolt on vuonna 2014 Helsingissä perustettu voimatrio, jonka musiikissa yhdistyvät progressiiviset biisirakenteet, murskaavat riffit ja psykedeeliset äänimaisemat. Ajava groove ja murea räime päätyvät yhtyeen käsittelyssä armottomaan törmäystestiin, jota seuratessa suojalasien käyttö on vähintäänkin suositeltavaa. Kaleidobolt on huippuunsa viritetty ja arvaamaton livebändi, joka on ansainnut maineensa energisenä kokoonpanona soittaessaan satoja klubi- ja festivaalikeikkoja ympäri Eurooppaa. Jokainen yhtyeen livenä nähnyt tietää takuulla, mistä on kyse.

Bändin omintakeinen armotonta vauhtia etenevä kaahaava ilmaisu on täysin ennalta-arvaamatonta, mikä pitää kuulijan hereillä. Jokaisen mutkan takana odottaa jotain yllättävää ja odottamatonta. Kaleidoboltin talla pohjassa etenevä antaumuksellinen proto-metalli pitää upealla tavalla kädestä bluesrockin kesyttömyyttä ja psykedeelisen rockin ennakkoluulottomuutta. Kaleidobolt on vauhdikas, nopea, hurja, hikinen ja ennen kaikkea äärimmäisen vilpitön.

Bändi on julkaissut uransa aikana neljä albumia, joista viimeisin This One Simple Trick julkaistiin vuonna 2022 Svart Recordsin toimesta.