INFO

Jytäkesä Go-Go on Helsingin Suvilahdessa 26.-27.7.2024 järjestettävä kaksipäiväinen musiikkifestivaali, jonka ohjelmisto koostuu tämän hetken parhaista jytärock- ja kitarabändeistä sekä muutamasta päräyttävästä puhelauluesiintyjästä.

Festivaalialue nousee tuttuun tapaan Suvilahden kentälle ja koostuu tänä vuonna kolmesta ulkolavasta sekä Tiivistämön klubilavasta.

Hyvän musiikin lisäksi tapahtumassa on myös tarjolla monipuolinen kattaus erilaisia ruoka-, juoma- ja myyntikojuja.

RANNEKKEENVAIHTO

Voit vaihtaa lippusi rannekkeeseen Kattilahallin luona sijaitsevassa rannekkeenvaihtopisteessä, joka sijaitsee aivan sisäänkäynnin vieressä. Osoite on Sörnäisten rantatie 22.

Rannekkeenvaihtopiste on avoinna
keskiviikkona 24.7. klo 12.15-19.45
torstaina 25.7. klo 12.15–19.45
perjantaina 26.7. klo 14.00-22.30
lauantaina 27.7. klo 13.00-22.30

Ranneke kiinnitetään heti ranteeseen, joten voit hakea vain oman rannekkeesi.

AKKREDITOINTI
Akkreditointipiste sijaitsee heti rannekkeenvaihtopisteen vieressä ja on avoinna
perjantaina 26.7. klo 13.00-22.00
lauantaina 27.7. klo 12.00-22.00

SAAPUMINEN JA ALUE

Jytäkesä Go-Go järjestetään Suvilahden kentällä ja sen ympäristön rakennuksissa. Paikalle pääsee helpoimmin kävellen, polkupyörällä tai julkisilla liikennevälineillä. Metro pysähtyy Sörnäisissä ja Kalasatamassa, joista on kävelymatka alueelle. Jos saavut autolla, lähimmät parkkipaikat löytyvät Redistä.

Polkupyörille varataan parkkialue Sörnäisten Rantatien puolelle, sisäänkäynnin viereen.

Sisäänkäynti sijaitsee Sörnäisten Rantatien puolella, Kattilahallin vieressä, osoitteessa Sörnäisten rantatie 22.

Tapahtumaan on 18 vuoden ikäraja, koska koko alue toimii anniskelualueena. Alue on auki perjantaina klo 15.30 – 00.30 ja lauantaina klo 14.00 – 00.30. Alueelta saa poistua välillä.

Vapaaehtoinen narikka sijaitsee alueen ULKOPUOLELLA. Jokainen käynti narikassa maksaa 3,5 €. Maksu mieluiten kortilla.

RUOKA- JA JUOMATARJONTA

Tarjolla on monenlaista syötävää ja juotavaa laadukkailta toimijoilta. Kasvissyöjät ja alkoholittomat vaihtoehdot on tottakai myös huomioitu.

Alueelta löytyy vesipiste. Alueelle saa tuoda max. 0,5 l tyhjän tai avaamattoman juomapullon.

TURVALLISUUS

Jytäkesä Go-Go pyrkii olemaan tapahtuma, jossa kaikki sitoutuvat omalla toiminnallaan luomaan yhdenvertaisen, kunnioittavan ja avoimen ilmapiirin.

Tapahtumassamme ei hyväksytä minkäänlaista ahdistelua, syrjintää, väkivaltaa tai sillä uhkailua, rasismia, misogyniaa tai muutakaan huonoa ja epäasiallista käytöstä. Hauskanpito sen sijaan todellakin sallitaan.

Mikäli kohtaat tai havaitset tilassa häirintää, kerrothan siitä oitis henkilökunnan edustajalle tai järjestyksenvalvojille. Heidän velvollisuutensa on kuunnella sinua ja ottaa tilanteesta vastuu.

Jokainen kokee epäasiallisen käyttäytymisen eri tavalla, eikä sitä ole mahdollista yksiselitteisesti määritellä. Se, että henkilö kokee tulleensa kohdelluksi epäasiallisesti, riittää siihen, että tapaus otetaan käsittelyyn epäasiallista kohtelua havainneen henkilön toiveesta.

Häirintää on kaikki sellainen käytös, joka luo toista henkilöä halventavan, nöyryyttävän, uhkaavan, vihamielisen tai hyökkäävän ilmapiirin.

HÄIRINTÄYHDYSHENKILÖ
Festivaaleilla on tänä vuonna alueella kiertävä häirintäyhdyshenkilö. Hänet tunnistaa pinkistä huomioliivistä, ja hänet tavoittaa tapahtuman aikana myös puhelimitse tai sähköpostitse. Ilmoitamme numeron tapahtuman alkaessa, sähköpostiosoite on [email protected]. Saat häirintäyhdyshenkilöön yhteyden myös järjestyksenvalvojien tai ensiapuhenkilöstön kautta. Festivaalialueella on mahdollista päästä tarvittaessa rauhalliseen tilaan puhumaan häirintäyhdyshenkilön kanssa. Häneltä saat tukea häirintätilanteiden selvittämisessä, ja kaikki tilanteet käsitellään ehdottoman luottamuksellisesti. Häirintäyhdyshenkilölle voi laittaa sähköpostia halutessaan myös tapahtuman jälkeen.

TERVEYSTURVALLISUUS
Toivomme, ettet tule festivaalivieraaksi, jos olet sairaana. Huolehdithan hyvästä käsihygieniasta pesemällä käsiäsi saippualla ja käyttämällä tarvittaessa käsidesiä. Yski tai aivasta hihaan tai nenäliinaan, älä kämmeniisi.

ESTEETTÖMYYS

Festivaalialueen kenttä on osittain hiekkakenttää ja osittain asfalttia. Pää- ja Jytälavojen edessä on matala katsomokoroke liikuntarajoitteisille ja korokkeelle on ramppi. Festivaalialueelta löytyy inva-bajamaja ja sisätilojen inva-wc:t löytyvät Tiivistämölta ja Peloton-ravintolasta. Istuimina alueella on pääasiassa penkkejä. Tiivistämön ja Peloton-ravintolan terasseilla on myös selkänojallisia tuoleja.

Tiivistämölle on melko jyrkkä ja leveä betoninen ramppi, jota ei pääse pyörätuolilla nousemaan itsenäisesti ilman hyviä käsivoimia. Tiivistämön lavan eteen on esteetön pääsy. Tiivistämöltä löytyy inva-wc.

Tiivistämön esteettömyystiedot: https://tiivistamo.fi/mika-tiivistamo/esteettomyys/

Vammaiselle henkilölle, jolla on oikeus avustajaan, avustajan mukaan tulo festivaalille on ilmaista. Avustaja saa rannekkeen lipunmyynti-/rannekkeenvaihtopisteeltä, sitä ei tarvitse varata ennakkoon. Suositeltavaa on ottaa mukaan todistus avustajan tarpeesta, esimerkiksi Vammaiskortti.

VESSAPASSI
Jytäkesässä on käytössä Vessapassi, ja kaikissa esteettömissä vessoissa on siitä tarramerkinnät. Tavoitteenamme on edistää saavutettavuutta ja helpottaa eri sairauksia sairastavien nopeaa pääsyä vessaan. Pidetään siis yhdessä kaikki esteettömät wc:t saatavilla niitä tarvitseville ja päästetään Vessapassin haltija tarvittaessa jonon ohi. Vessapassi voi olla yhdistyksen jäsenkortin takana tai kännykässä mobiiliversiona.

Lisätietoja vessapassista löytyy osoitteesta www.vessapassi.fi

SALLITUT JA KIELLETYT ESINEET

SALLITTUJA ovat max. 0,5 l tyhjät läpinäkyvät ja läpinäkymättömät juomapullot (ei alkoholipullot), avaamattomat ja läpinäkyvät max. 0,5 litran muovipullot (ei alkoholipullot), alle 400 ml hiuslakat ja muut kosmetiikkatuotteet, järjestelmäkamerat, selfietikut, sähkötupakointitarvikkeet ja lääkärin määräämät lääkitykset sekä siihen kuuluvat välineet. Omat eväät ovat myös sallittuja.

KIELLETTYJÄ ovat huumausaineet sekä omat alkoholijuomat, alkoholiastiat, lasiastiat, yli 0,5 litran juomapullot, omat radiopuhelimet ja -lähettimet, KAIKENLAISET SATEENVARJOT, retkituolit, laserosoittimet ja voimakkaat valonheittimet, ampuma-aseet tai niitä muistuttavat esineet ja räjähdysaineet, ml. soihdut ja ilotulitteet, teräaseet, neulat (ilman perusteltua syytä) ja muut viiltämiseen/pistämiseen soveltuvat esineet, asiaankuulumattomat työkalut (esim. monitoimityökalut), muut toisten vahingoittamiseen soveltuvat esineet tai aineet, megafonit ym. kovaa ääntä tuottavat esineet, muut kuin viranomaisen tai järjestäjän käytössä olevat dronet sekä muut lennätettävät laitteet.

Eläimiä ei saa tuoda festivaalialueelle.

KIERRÄTYS

Alueelta löytyy kierrätysastiat biojätteelle, kartongille ja metallille. Lasijätteen voit tuoda anniskeluun. Lisäksi keräämme pullot ja tölkit. Ruokamyyjien astiat ja ruokailuvälineet ovat biohajoavia, laitathan ne biojäteastiaan.

Alueelta löytyy tuhkakuppeja tupakantumpeille ja infossa on jaossa veloituksetta kestokäyttöisiä taskutuhkiksia, joita voit käyttää tuhkakupin puuttuessa.

LÖYTÖTAVARAT

Löytötavaroita voit kysellä tapahtuman aikana infopisteeltä. Perjantain löytötavarat toimitetaan lauantaiaamuna akkreditointipisteeseen. Narikkaan unohtuneet tavarat löytyvät narikasta. Tapahtuman jälkeen sunnuntaina löytötavaroita voi kysyä osoitteesta [email protected]. Noutamattomat tavarat toimitamme löytötavaratoimistoon Mäkelänkadulle.

AKKREDITOINTI

Akkreditointi on tarkoitettu musiikkialan ammattilaisille ja median edustajille, jotka ovat työtehtävissä festivaalilla. Akkreditointi on nyt auki ja päättyy 19.7. klo 12.00. Pääset täyttämään lomakkeen tästä.

YHTEYSTIEDOT

jytakesa @ jytakesagogo.com