INFO

Jytäkesä Go-Go on Helsingin Suvilahdessa 26.-27.7.2024 järjestettävä kaksipäiväinen musiikkifestivaali, jonka ohjelmisto koostuu tämän hetken parhaista jytärock- ja kitarabändeistä sekä muutamasta päräyttävästä puhelauluesiintyjästä.

Festivaalialue nousee tuttuun tapaan Suvilahden kentälle ja koostuu tänä vuonna kolmesta ulkolavasta sekä Tiivistämön klubilavasta.

Hyvän musiikin lisäksi tapahtumassa on myös tarjolla laaja ja monipuolinen kattaus erilaisia ruoka-, juoma- ja myyntikojuja.

SAAPUMINEN JA ALUE

Jytäkesä Go-Go järjestetään Suvilahden kentällä ja sen ympäristön rakennuksissa. Paikalle pääsee helpoimmin kävellen, polkupyörällä tai julkisilla liikennevälineillä. Metro pysähtyy Kalasatamassa ja Redissä, joista on kävelymatka alueelle. Autolla ei kannata tulla, lähistöllä ei ole parkkipaikkoja.

Polkupyörille varataan parkkialue Sörnäisten Rantatien puolelle, sisäänkäynnin viereen.

Pääportti sijaitsee Sörnäisten Rantatien puolella, joten Suvilahteen kannattaa saapua Kattilahallin vieressä olevasta portista Sörnäisten Rantatieltä.

Tapahtumaan on 18 vuoden ikäraja, koska koko alue toimii anniskelualueena. Alue on auki perjantaina klo 16.30 – 01.00 ja lauantaina klo 14.30 – 01.00. Alueelta saa poistua välillä.

Vapaaehtoinen narikka sijaitsee alueen ULKOPUOLELLA. Jokainen käynti narikassa maksaa 3,5 €. Maksu kortilla.

RUOKA- JA JUOMATARJONTA

Tarjolla on monenlaista syötävää ja juotavaa laadukkailta toimijoilta. Kasvissyöjät ja alkoholittomat vaihtoehdot on tottakai myös huomioitu.

Alueelta löytyy vesipiste. Alueelle saa tuoda max. 0,5 l tyhjän tai avaamattoman juomapullon.

TURVALLISUUS

Tapahtumassamme ei hyväksytä minkäänlaista ahdistelua, syrjintää, väkivaltaa tai sillä uhkailua, rasismia, misogyniaa tai muutakaan huonoa ja epäasiallista käytöstä. Hauskanpito sen sijaan todellakin sallitaan.

Mikäli kohtaat tai havaitset tilassa häirintää, kerrothan siitä oitis henkilökunnan edustajalle tai järjestyksenvalvojille. Heidän velvollisuutensa on kuunnella sinua ja ottaa tilanteesta vastuu.

Jokainen kokee epäasiallisen käyttäytymisen eri tavalla, eikä sitä ole mahdollista yksiselitteisesti määritellä. Se, että henkilö kokee tulleensa kohdelluksi epäasiallisesti, riittää siihen, että tapaus otetaan käsittelyyn epäasiallista kohtelua havainneen henkilön toiveesta.

Häirintää on kaikki sellainen käytös, joka luo toista henkilöä halventavan, nöyryyttävän, uhkaavan, vihamielisen tai hyökkäävän ilmapiirin.

TERVEYSTURVALLISUUS

Toivomme, ettet tule festivaalivieraaksi, jos olet sairaana. Huolehdithan hyvästä käsihygieniasta pesemällä käsiäsi saippualla ja käyttämällä tarvittaessa käsidesiä. Yski tai aivasta hihaan tai nenäliinaan, älä kämmeniisi. Pidä myös mahdollisuuksien mukaan turvavälejä.

ESTEETTÖMYYS

Festivaalialueen kenttä on osittain hiekkakenttää ja osittain asfalttia. Pää- ja Jytälavojen edessä on matala katsomokoroke liikuntarajoitteisille ja korokkeelle on ramppi. Festivaalialueelta löytyy inva-bajamaja ja sisätiloista inva-wc:t löytyvät Tiivistämölta ja Pelotonista. Istuimina alueella on pääasiassa penkkejä. Tiivistämön ja Pelotonin terasseilla on myös selkänojallisia tuoleja.

Tiivistämölle on melko jyrkkä ja leveä betoninen ramppi, jota ei pääse pyörätuolilla nousemaan itsenäisesti ilman hyviä käsivoimia. Tiivistämön lavan eteen on esteetön pääsy. Tiivistämöltä löytyy inva-wc.

Tiivistämön esteettömyystiedot: https://tiivistamo.fi/mika-tiivistamo/esteettomyys/

Vammaiselle henkilölle, jolla on oikeus avustajaan, avustajan mukaan tulo festivaalille on ilmaista. Avustaja saa rannekkeen lipunmyynti-/rannekkeenvaihtopisteeltä, sitä ei tarvitse varata ennakkoon. Suositeltavaa on ottaa mukaan todistus avustajan tarpeesta, esimerkiksi Vammaiskortti.

SALLITUT JA KIELLETYT ESINEET

Sallittuja ovat max. 0,5 l tyhjät läpinäkyvät ja läpinäkymättömät juomapullot (ei alkoholipullot), avaamattomat ja läpinäkyvät max. 0,5 litran muovipullot (ei alkoholipullot), alle 400 ml hiuslakat ja muut kosmetiikkatuotteet, järjestelmäkamerat, selfietikut, sähkötupakointitarvikkeet ja lääkärin määräämät lääkitykset sekä siihen kuuluvat välineet.

Kiellettyjä ovat huumausaineet sekä omat alkoholijuomat, alkoholiastiat, lasiastiat, yli 0,5 litran juomapullot, omat radiopuhelimet ja -lähettimet, KAIKENLAISET SATEENVARJOT, retkituolit, laserosoittimet ja voimakkaat valonheittimet, ampuma-aseet tai niitä muistuttavat esineet ja räjähdysaineet, ml. soihdut ja ilotulitteet, teräaseet, neulat (ilman perusteltua syytä) ja muut viiltämiseen/pistämiseen soveltuvat esineet, asiaankuulumattomat työkalut (esim. monitoimityökalut), muut toisten vahingoittamiseen soveltuvat esineet tai aineet, megafonit ym. kovaa ääntä tuottavat esineet, muut kuin viranomaisen tai järjestäjän käytössä olevat dronet sekä muut lennätettävät laitteet.

Eläimiä ei saa tuoda festivaalialueelle.

VAPAAEHTOISET

Festivaalin järjestäminen ei olisi mahdollista ilman vapaaehtoisia, joita tarvitaan ennen tapahtumaa, tapahtuman aikana, sekä tapahtuman jälkeen. Vapaaehtoistyössä pääset kurkistamaan festivaalin kulissien taakse ja tutustut moniin hyviin tyyppeihin. Tarjolla on erilaisia tehtäviä kiinnostuksesi mukaan, kuten festivaalin rakentaminen ja purku, alueen siivous tai toimiminen eri pisteillä, joihin lukeutuvat esimerkiksi lipunmyynti, narikka, info ja catering. Et tarvitse aiempaa kokemusta tai erikoistaitoja, mutta jos osaat jotakin erityisen hyvin, kannattaa se toki mainita hakemuksessa. Tarvittavan opastuksen saat paikan päällä. Festivaalin ikäraja on 18 vuotta, joten vapaaehtoisten täytyy myös olla täysi-ikäisiä.

Festivaalia järjestetään rakkaudesta lajiin, joten vapaaehtoisille emme voi maksaa palkkaa. Saat festivaalin ajaksi kulkurannekkeen, työpaidan sekä ruokaa ja juomaa. Vakuutamme sinut tapahtuman ajaksi. Halutessasi saat myös todistuksen osallistumisestasi.

Vapaaehtoishaku aukeaa kevään aikana!

AKKREDITOINTI

Akkreditointi on tarkoitettu musiikkialan ammattilaisille ja median edustajille, jotka ovat työtehtävissä festivaalilla. Akkreditointi aukee kesäkuussa.

MENNEET JYTÄKESÄT

2022
Anal Thunder
Atomirotta
Black Magic Six
Edu Kehäkettunen & Setä Koponen
The Flaming Sideburns
Flippipuisto
Hybrid Children
Joni Ekman & Koira
Jukka Nousiainen & Kumpp.
Laineen Kasperi & Palava Kaupunki
Lehtivihreät
Litku Klemetti
Mara Balls
Marjo Leinonen & Knucklebone Oscar Night Fighters
Nykyaika
Nyrkkitappelu
Räjäyttäjät
Lasten Hautausmaa
Teksti-TV 666
Tuomio & Kone
Saimaa
Ursus Factory

2023
22-Pistepirkko
Bad Dog
The Barefoot Brothers
Cobralife
Dxxxa D & Nukkehallitus
Esa Kotilainen & Tellus In Space
The Halophones
Hoodoo You Do With The Voodoo People
Honey B & T-Bones
Joni Ekman Group
Jukka Nousiainen & Kumpp.
Lala Salama
Lovers Left Alive
Marjo Leinonen & Bublicans
Mary Ann Hawkins
Melrose
The MES
Möyhy-Veikot
Notkea Rotta Allstars
OYAB
Puhelinseksi
Radiopuhelimet
Risto
Rokets
Rosita Luu
Saimaa
Shadowplay
Stinkbird
Sweatmaster
Tryer
US
Wasted
Wolfmother

YHTEYSTIEDOT

jytakesa @ jytakesagogo.com