JJYLLI & KUOPPIS – MUSIC OF KINGSTON WALL

Itsenäisyyspäivän aattona 2024 tulee kuluneeksi tasan kolmekymmentä vuotta siitä, kun lähtemättömän jäljen suomalaiseen rock-historiaan jättänyt Kingston Wall soitti viimeisen julkisen keikkansa. Juhlavuoden kunniaksi basisti Jukka Jylli ja rumpali Sami ’Kuoppis’ Kuoppamäki puhaltavat yhtyeen musiikin jälleen henkiin muutaman tarkoin valikoidun keikan ajaksi, ja Jytäkesä Go-Go:lla on suuri kunnia olla yksi näistä tapahtumista!

JJylli & Kuoppis -Music of Kingston Wall -konsertin kivijalan luovat itseoikeutetusti bändin alkuperäisjäseniin kuuluvat Jylli & Kuoppis. Heidän lisäkseen illan musiikillisen ydinryhmän muodostavat  Jesper Anastasiadis (laulu, kitara ja perkussiot), Juhani Grönroos (kitara), Esa Holopainen (kitara) ja Mikko Von Hertzen (laulu, kitara ja perkussiot), joista kaikille Kingston Wallin musiikki on ollut merkittävässä roolissa muusikoksi varttuessa. Jytäkesä Go-Go:ssa tämä taitavista ja monipuolisista muusikoista koostuva kuusikko soittaa omat versionsa Kingston Wallin biiseistä jamihenkeä sekä Kingston Wallin taiteellista perintöä kunnioittaen.

Kingston Wall on ollut tänä vuonna ajankohtainen myös  Robert Palomäen uudelleen miksaamien albumien tiimoilta. Alunperin vuosina 1992-94 ilmestyneestä albumitrilogiasta uudelleen miksatut ja masteroidut I ja II on jo julkaistu sekä vinyyli- että digiversioina, ja Tri-logyn uusittu painos ilmestyy maaliskuussa 2024.