GOD GIVEN ASS

Muistatko vielä God Given Assin?

Ei hätää, jos et – vuonna 2008 perustetun yhtyeen edellisestä pienlevystä kun on vierähtänyt vuosikymmen ja keikoistakin jo puolikas. Ahavoituneimmat konossöörit muistanevat bändin aktiivivuosinaan julkaisemat seiskatuumaiset, joilla kikkailtiin jossain 70-lukuisen punkrockin, protopunkin ja raffinoituneemman (power)popilmaisun välillä.

Kuluvana vuonna GGA-luolasta on pitkästä aikaa kuultu uutta materiaalia: kesäkuussa julkaistiin suoratoistopalveluissa 60-lukuisen popin hämärämpiä polkuja tallaileva, reilu puolitoistaminuuttinen single “Shadows Tall”, heinäkuussa jatkoa seuraa toisen singlen muodossa. Molemmat ovat esimakua yhtyeen tulevalta pitkäsoitolta.
(Tsekkaa myös keväällä suoratoistopalveluissa julkaistu unohdettu klassikko “(Oh No) I Took Too Much” – opettavainen tarina, joka on aiemmin ollut saatavilla vain bändin loppuunmyydyllä 10-vuotisjuhlakasetilla).

Myöhemmin kesällä muistia voi virkistää myös livenä, kun God Given Ass palaa lauantaina 27.7. Jytäkesä Go-Go -festareilla lavalle nykyisessä kokoonpanossaan Otto Grundström (laulu), Tommi Kanerva (kitara), Pyry Keskinen (kitara), Niila Kunnari (rummut) ja Reeta Pankka (basso). Lisää keikkoja ja musiikkia luvassa syksymmällä. Don’t miss the excitement,
matey!